THE BEACH B&B

BY JEROEN VAN ZWETSELAAR

ZW6_interieur_ontwerp_jeroen_van_zwetselaar_06ZW6_interieur_ontwerp_jeroen_van_zwetselaar_02ZW6_interieur_ontwerp_jeroen_van_zwetselaar_05

ZW6_interieur_ontwerp_jeroen_van_zwetselaar_04 (1)

ZW6_interieur_ontwerp_jeroen_van_zwetselaar_07 (1)

ZW6_interieur_ontwerp_jeroen_van_zwetselaar_03

G

Dit project betreft een knus houten huis in het bos aan de rand van een groot weiland, wat een wijd uitzicht biedt. Het matzwarte hout maakt dat het huisje wegvalt in de weide en de frisse witte binnenmuren geven licht en een gevoel van gastvrijheid, wat zorgt voor een mooi contrast. De zwarte buitenkant heeft een absorberende werking, de witte binnenkant geeft energie, maar ook serene rust.

Het comfortabele huisje heeft een basic uitstraling, maar is van alle gemakken voorzien. De ruimte is zodanig efficiënt ingericht, dat je niets te kort komt in dit bijzondere huisje. Achter de keuken is de zwarte badkamer met douche en toilet, wat wegvalt achter de witte keuken.

The Beach B&B is het bewijs van de mogelijkheid om op een klein oppervlak en met weinig spullen te leven, maar wel een enorme rijkdom te voelen. Want wat heeft een mens immers nog meer nodig?

Deze B&B is te huur! Dus ervaar het pure leven in het Nationaal Park nu zelf!

banner bedandbreakfast

BACK